Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Petr76 napsal(a):

Novou linkou? Vždyť tam dávno léta easyjet.

Novou linkou Ryanairu, jsme v jeho vlákně. Je to škoda no...

0 Citovat

Ty kraso, MAN kde nic neni? Ono to Recko, Jih Portugalska proste neprijde. 

0 Citovat

ale je tam.. diaspora

0 Citovat

Nové routy z Prahy - 12 :

New routes from Prague:

✈ Bari (2 per week)

✈ Billund (3)

✈ Bordeaux (2)

✈ Bournemouth (2)

✈ Copenhagen (daily)

✈ Gothenburg (2)

✈ Manchester (9)

✈ Marseille (2)

✈ Riga (3)

✈ Stockholm (3)

✈ Venice Treviso (4)


https://www.fly4free.com/flight-...-republic/

0 Citovat

Hrůza. 

0 Citovat

Tak dnes nový je jen ten Manchester. Vše ostatní už se dávno prodává ;)

0 Citovat

Manchester pecka skrz fotbal (konkurence easyjetu a jet2)  a do Liverpoolu kousek, snad postoupi Leeds a Stoke on Trent je taky kousek, na fotbal to nebude mit chybu. Na kostel muzete jet do Dubu, pamatkari :-)))

0 Citovat

Jsem se dneska v čekárně u doktora nudil, tak jsem na Ryanair poslal požadavek na proplacení rozdílu v ceně lístků na vlak - kvůli jejich 1h 25min zpoždění odletu z PMI (operováno Laudamotion) jsem musel stornovat rezervaci Vídeň - Brno s RJ v 18:49 (za 340 Kč) a koupit lístky na spoj v 21:10 s ČD za 892 Kč.


Situaci jsem detailně popsal + jsem jim zaslal účty za lístky na vlak a pak mi přišlo tohle :-)


Předpokládám, že nejefektivnější bude to asi dál řešit přes ten jejich chat ? :-)




frpmi.png

0 Citovat

Tohle je ctrl C/ctrl V odpověď. Za návaznou dopravu aerolinka nenese žádnou odpovědnost.

0 Citovat

Držím ti palce, ale nechci být špatný prorok, avšak ten rozdíl ti asi neproplatí. Za naváznou dopravu nebo za letenky kupované na oddělenou rezervaci fakt nenesou odpovědnost. 

0 Citovat

Jo, to jsem tak nějak předpokládal. Na oplátku jsem jim taky poslal generickou odpověď a možná po víkendu zkusím i ten chat :-)

0 Citovat

Ahoj, když si chci dokoupit k letence u Ryanairu  Priority & 2 Cabin Bags a je vyprodané, tak asi nehrozí, že by Ryanair Priority 2 cabin bags přidal do prodeje že? Nezbývá než koupit 10kg Check-in Bag & 1 Small Bag, je to tak? Nehrozí, že se 2 Cabin Bags objeví ještě v prodeji, že? Díky za info

0 Citovat

Priority by malo ísť dokúpiť cez appku (nie cez web).

0 Citovat

přes apku ani přes web to nenabídne, přes web naopak to napíše, že je je 2 priority bags sold out

0 Citovat

Jde normalne koupit na webce. ,je mozne ze v soucasne dobe , kdy lidi kupuji priority  kvuli dvema kabinovym zavazadlum,  uz pak  neni moznost to dokoupit .bezne se to pak zobrazuje u chck in jako mozost dokoupeni , check in lze udelat bez  vybraneho sedadla az  48 hodin pred letem ,ale ono se to otevre  a pak da na vyber  koupit sedadlo,  nebo  pockat na tech 48 hodin a mela by tam byt nabidka  priority i odbaveneho zavazadla

0 Citovat

Mikire, další rána;-) https://www.idnes.cz/ekonomika/z...nicni_mato

0 Citovat

Nevim jaka rana , me nejaka  ekologicka stopa je u prdele , ekology nazyvam ekoteroristy vseobecne -) pachaji vic skody jak uzitku  a taky je logicke, kdyz uz bych  bral v uvahu . ze  letadla zamoruji ovzdusi ,tak je jasne ze nejvetsi  Evrpska spolecnost  bude prvni  

Spis me zajima kdy si budu moct u Ryanairu koupit tu jejich avizovanou litacku . v posledni dobe  treba vyber sedadla stoupa ze 4 euro na  7  a    ( z 120 Kc na  210 Kc )  a priority  pak byva treba za 10 euro  ( 300 kc ) kdyz si ho nekoupim hned , podivny prepocet eura na kc a opacne ,ale stejne  jako libry  me vadi , ale to se da  eliminovat  ruznyma  bankovnima kartama 

Moje posledni lety uz byly bez priority a bez vyberu sedadla ,vadi mi to hlavne kvuli  moznosti delat check in az teprve 48 hodin pred odlletem  a obcas by se  normalni kabinove zavazadlo taky hodilo 

Jinak  ale porad  zustava Ryanair jednickou

0 Citovat

Mikire, hned se nerozciluj. Mandarinka to asi myslela s nadsazkou. Takovyto ucelovy clanek snad prece nikdo nemuze brat vazne :)

0 Citovat

Letos jsem si všiml jedné věci - Ryanair nemá vypsané žádné lety přes Vánoce a Nový rok. Bylo tomu tak i minulé roky? Nepamatuji si.

0 Citovat

Ano Ryanair  v tyto dny uz nejakou dobu nelita 

0 Citovat

Ryanair mi svojvolne zmenil sedadla - poradi niekto skuseny? Vo februari kupene 2 spiatocne letenky do Rima + plus v kazdom smere sedadla za 4x4 eura pre dve osoby, aby sme sedeli spolu. Medzitym som to viackrat v appke kontrolovala, ze mame sedadla 25A a 25B pre oba smery. Dnes idem urobit check in, a sedadlo 25B ma moj muz, ale ja uz nemam ziadne sedadlo kupene a nejde mi dokupit nanovo. Lenze vedla neho uz moje povodne volne nie je, on sa presunut podla appky inde neda a mne ponuka len do uličky vedla neho z druhej strany za 14 eur! Akoze extra legg sedadlo. Za letenky v appke vidim len okolo 80 eur, mne stiahlo vtedy a so spominanymi seadlami z uctu 93 eur! Co dalej? Kde to riesit? Vdaka za radu ... :-( Cez ich stranku je to detto. Normalne ma nasr ... li!

0 Citovat

Zkus jejich FB.  

0 Citovat

Taky se mi stalo nedávno, stačilo napsat na jejich livechat, vysvětlit problém a poprosit o nová místa vedle sebe.

https://www.ryanair.com/gb/en/us...contact-us

0 Citovat

DimikUK napsal(a):

Zadarmo vzdy emergency seat. Nechapu proc za sedadlo platit. 

Co z toho pre mna vyplyva? Vysvetli prosim ta podrobnejsie... 

0 Citovat

Mia S napsal(a):

Co z toho pre mna vyplyva? Vysvetli prosim ta podrobnejsie... 

Ze pres live chat dostanes exit row zadarmo. Vedle na 25C
0